Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Distractie sporita cu ajutorul jocurilor cu tractoare

Posted on October 9 2013

Manierele de a ne distra sunt dintre cele mai diversificate, simplul fapt ca avem prietenii aproape de noi in diverse locatii fiind indeajuns pentru a ne simti bine. Sunt insa perioade in care nu putem intruni gasca de prieteni, lipsa unei activitati aducand de la sine momente de monotonie.

O astfel de perioada se apropie si se numeste iarna, anotimpul in care petrecem cel mai mult timp izolati de prieteni. Camera noastra devine cel mai bun prieten, acelasi lucru putand fi spus si despre vesnicul calculator. Poti foarte bine sa comunici cu prietenii prin intermediul retelelor sociale insa nu este echivalentul unor petreceri care reuneste intreaga gasca. La fel de bine poti sa te relaxezi jucandu-te online cele mai noi jocuri lansate pe platformele dedicate gamingului.

Vrei ceva iesit din comun, care sa iti capteze atentia si sa te declare stapanul absolut al cartierului? De ce nu incerci niste jocuri cu tractoare care sa-ti aminteasca de copilarie, unul dintre cele mai cunoscute fiind Tractorul distructiv.

Ce inseamna acest joc si cum se poate practica? Lucrurile stau cat se poate de simplu, iar asa cum sunt ferm convinsa ca v-ati imaginat, in centrul atentiei sunteti chiar voi, conducand un tractor prin mijlocul cartierului.

Controland tractorul distructiv cu ajutorul sagetilor si al mouse-ului, veti realiza ca sunteti un autovehicul imun pericolelor din jur si puteti controla fiecare miscare a vecinilor. Distrugeti absolut tot ce va sta in cale, de la copaci, alei, locuinte si chioscuri de ziare, aceste actiuni aducand de la sine punctaje foarte ridicate care va vor propulsa in fruntea ierarhiei.

Iti doresti sa fii cel mai bun conducator al tractorului distructiv? Incearca sa obtii punctaje cat mai mari si sa intelegi cum decurg lucrurile atunci cand o cladire este distrusa in totalitate! Clasamentul fiecarei editii poate fi regasit pe platforma de jocuri cu tractoare si va ofera acces gratuit si la alte jocuri inrudite.

Comment on this post